Известие

Collapse
No announcement yet.

Колеги дайте си мнението за този автомобил.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги дайте си мнението за този автомобил.

Здравейте колеги. Офертират ме на бартер с доплащане от моя страна за една Алфа 166. Автомобилът го има обявен в няколко сайта за продажба. Ето го и него:

http://www.cars.bg/u111951

Днес видях автомобилът на живо и на пръв оглед ми хареса страхотно много. Изглежда гледан и наистина запазен. Но бих бил много благодарен ако чуя и мнението на хора които вече са имали такъв автомобил или пък ви е познат този. Разбира се приемам че ще е коректно да ми отговорите на ЛС ако колегата, който продава автомобилът е о този форум, но имате какво да м икажете. Пак казвам автомобилът м ихареса наистина. Благодаря Ви предварително.
    Under 400bhp makes baby jesus cry.
    (so my boost leak at the jamsport day must have had him sobbing like rich j williams watching a chick flick)

Аз като човек който се е возил и е карал точно този автомобил искам да ти кажа, че е супер и беше в перфектно състояние (поне до предния собственик), сегашния не знам доколко е гледал колата, но това беше една от най-стегнатите 166-ци във форума Няма да сгрешиш ако я вземеш.
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
    Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
      Аз като човек който се е возил и е карал точно този автомобил искам да ти кажа, че е супер и беше в перфектно състояние (поне до предния собственик), сегашния не знам доколко е гледал колата, но това беше една от най-стегнатите 166-ци във форума Няма да сгрешиш ако я вземеш.

Да бе, сещам се за тая 166, Жоро май се казваше колегата. Много добре се грижеше за колата, гледам и 17-ки е сложил, преди беше със стандартните 16-ки с 8 дупки.
      Last edited by pinko; d.m.y г., 22:31.
      Volvo XC90 D5 '06
      Alfa Romeo Spider 2.0 '90
      Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
      ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
      ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
        Да бе, сещам се за тая 166, Жоро май се казваше колегата
        Да Сега е притежание на колегата titanium.

Comment

Автомобила ни е познат и наистина е стегнат , а и цената е реална и достъпна ! Ти си наред - действай !!!
          Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Мерси момчета, пишете ме в клуба. Вчера я гледах и наистина мноого ми хареса. Момчето е пекано също. Личи си че е гледана кола. Аххх как вози дори с 17-ски не е истина. Ще пиша като е моя вече. Момчето дори м ипредложи да и направим диагностика при Бобо. А отпред е с спирачни апарати Брембо от новата 166-ца, каквото и да означава това.
            (so my boost leak at the jamsport day must have had him sobbing like rich j williams watching a chick flick)

Comment

Първоначално публикувано от Hassel Покажи съобщение
              Мерси момчета, пишете ме в клуба. Вчера я гледах и наистина мноого ми хареса. Момчето е пекано също. Личи си че е гледана кола. Аххх как вози дори с 17-ски не е истина. Ще пиша като е моя вече. Момчето дори м ипредложи да и направим диагностика при Бобо. А отпред е с спирачни апарати Брембо от новата 166-ца, каквото и да означава това.
              Че трябва да спира този кораб...
              145 QV ex.
              146 Boxer TOTAL ex.
              147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Така си е приятелю, така си е, но мисля че в този случай по-малка джанта от 17-ска не може да се сложи, а зимаат с тези красиви джантета да се кара си е малко рисково.

Comment

Така си е приятелю, така си е, но мисля че в този случай по-малка джанта от 17-ска не може да се сложи, а зимаат с тези красиви джантета да се кара си е малко рисково.
                  Направо е опасно... аз за това зимата не си карам Алфата... Дупки сняг всичко скрито покрито, после катери, предница всичко отива по-дяволите. Това е родната ни София.
                  145 QV ex.
                  146 Boxer TOTAL ex.
                  147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Сори за оф топика, но много бих искал да разбера какъв модел точно се водят тези 17-ки. Някои дали може да помогне с някакво име или да ме насочи към някой, който продава такива - много искам да сложа на мойта красавица точно тези джанти.

Благодаря
                    Alfa 166 2.0 TS 1999

Comment

А отпред е с спирачни апарати Брембо от новата 166-ца, каквото и да означава това.
                      Отпред не са само апаратите , спирачните дискове са рязани и дупчени от 3.0 V6 (по-големи) и колата спира адски много

Comment

Да момчето м иказа , че отпреде са Zimmerman дисковете. А тези апарати от 3.0 В6 ли са, тоест в бъдеще трябва да търся накладки за такова???

Comment

Да момчето м иказа , че отпреде са Zimmerman дисковете. А тези апарати от 3.0 В6 ли са, тоест в бъдеще трябва да търся накладки за такова???
                          Дисковете са от 3.0 V6.. предполагам и апаратите

Comment

Колата е много хубава,мисля че колегата е от Слатина,там съм я виждал,и изглежда много стегната.
                            Alfa 155 1.7,1.8 ex
                            Alfa 166 2.4 3 ex
                            155 1.8 MY 95 sport

Comment

Working...
                            X